Skip to main content

Nepaprastas patvarumas

Ekskavatorius ZX225US-7 sukonstravome siekdami patenkinti darbo uždarose erdvėse poreikius. Norėdami suteikti jums maksimalų palaikymą sudėtingose ​​darbo vietose, sukūrėme itin našų ir prieinamą ekskavatorių. Didelis ir tvirtas X formos rėmas sutvirtina važiuoklę ir padeda sumažinti žalos tikimybę.
Patvarumą taip pat gerina valdymo vožtuvo ir sukimo variklio riebokšliai, pagaminti iš fluoro – itin tvirtos medžiagos. Ekskavatorių ZX225US-7 apatinis ritinys buvo pertvarkytas taip, kad purvas nepatektų į tepalo sandariklį ir jo nepažeistų.

Novatoriška technologija

Atsižvelgdami į jūsų poreikius, į mūsų vidutinio dydžio ekskavatorių „Zaxis-7“ asortimentą įtraukėme unikalią „Hitachi“ technologiją. Ekskavatoriai ZX225US-7 pagaminti su keliomis funkcijomis, siekiant maksimaliai padidinti jų veiksmingumą ir bendrą našumą bei pagerinti eksploatavimo patirtį. Mes patobulinome daugiau kaip 200 funkcijų ir komponentų, kad mašinos padėtų jums susidoroti su statybų pramonės iššūkiais.
Todėl ekskavatoriuose ZX225US-7 įrengta mūsų unikali sistema TRIAS II, kuri sumažina į baką grąžinamos hidraulinės alyvos kiekį. Taigi, sutaupoma 8 % degalų dirbant ECO (ekologiniu) režimu (6 % dirbant PWR (galios) režimu), nesumažinant didelio našumo lygio.

Specifications:

Nominalioji variklio galia (kW)
128.4 kW (ISO14396)
Keliamasis darbinis svoris (kg)
24 800 - 29 100
Su kaupu prikrauto kaušo talpa (m³) pagal ISO
0.51 - 1.20 m³
Dokumentacija

Susisiekite su atstovu:

Algimantas Balsys

Produkto vadovas