Skip to main content

Patikimumo reputacija

ZX210-7 modelius sukūrėme naudodamiesi rinkoje pirmaujančia technologija, kad užtikrintume išskirtinį našumą už mažiausias įmanomas nuosavybės išlaidas. Atsižvelgiant į tai, vidutinio dydžio ekskavatoriai tiekiami su daugybe modernių funkcijų, kurios padidina prieinamumą ir našumą. Tai apima lengvą prieigą prie variklio ir kitų komponentų atliekant įprastinės techninės priežiūros darbus.
Pagrindinis degalų filtras pritvirtinamas prie ekskavatorių ZX210-7 taip, kad dulkės nepatektų į degalų grandinę. Mes taip pat padidinome mašinos patikimumą, papildydami konstrukciją gumine žarna su junge, kuri padeda sumažinti alyvos nuotėkio riziką.

Universalumo įsikūnijimas

Mūsų tikslas yra ne tik užtikrinti, kad mašinos veiktų sklandžiai, greitai ir tiksliai, bet kad jos būtų ir ypač našios. Dėl tinkamumo daugeliui sričių ZX210-7 yra vienas populiariausių modelių mūsų vidutinio dydžio ekskavatorių asortimente. Mašinos padargų tvirtinimo sistema užtikrina lankstumą ir leidžia lengvai keisti padargus.
ZX210-7 modelis taip pat pasižymi puikiu matomumu operatoriui. Pasirenkamame priekiniame apsauge yra mažiau strypų, o likusieji strypai yra žymiai mažesni, todėl sumažėja nematomų zonų plotas. Be to, palyginti su ankstesniais modeliais, galios didinimo funkcija padidinta 10 %, vadinasi, ekskavatoriai veiksmingiau atlieka kasimo darbus ir pasižymi didesne keliamąja galia.

Specifications:

Nominalioji variklio galia (kW)
128.4 kW
Keliamasis darbinis svoris (kg)
21 900 – 23 900
Su kaupu prikrauto kaušo talpa (m³) pagal ISO
0.51 – 1.20 m³
Dokumentacija

Susisiekite su atstovu:

Algimantas Balsys

Produkto vadovas